Zondagmorgen sessie – Gitaar update 2022 #3

Estimated read time 2 min read

Drie weken geleden had ik mijn laatste gitaar video gepubliceerd op mijn YouTube kanaal. Dat was mijn cover van het nieuwste nummer van de Zweedse rock band Ghost B.C. genaamd “Call Me Little Sunshine“. Hoe wel het nummer verre van goed was, is het toch de best bekeken YouTube video op mijn kanaal in de eerste drie weken na publicatie. De video is op moment van schrijven zo’n 126 maal bekeken. Het gemiddeld aantal kijkers ligt normaal rond de 30 om je een idee te geven. Helaas heeft deze video nog geen nieuwe volgers opgeleverd op mijn YouTube kanaal, maar wie weet komt dat nog in de toekomst als mijn gitaarspel en video’s beter worden.

Terug naar het doel van deze blogpost. Afgelopen zondagmorgen heb ik een speel sessie gedaan op mijn elektrische gitaren. Bovendien hier gelijk opnames van gemaakt, het is namelijk alweer drie weken terug dat ik mijn laatste gitaar update deelde via mijn YouTube kanaal met jullie. Tijdens deze speelsessie heb ik een zevental nummers gespeeld in verschillende stijlen. Zo startte ik met een update van Ghost – Call Me little Sunshine, Do As Infinity – Fukai More, Final Fantasy – Balamb Garden, Metallica – Master of Puppets, Within Temptation – Ice Queen en als afsluiting met heel veel slides de theme song van The Pink Panther. De totale opname duur was iets van 30 minuten. Deze heb ik tijdens de montage sessie in de avond weten terug te brengen tot iets meer dan vijf minuten.

Awel genoeg geschreven, voor dat jullie in slaap vallen hieronder de video zelf. Hoor graag wat jullie er van vonden.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like