YouTube Kanaal opgeruimd

Estimated read time 2 min read

Op 7 februari 2008 had ik mijn YouTube account aangemaakt. Diezelfde dag nog had ik mijn eerste filmpje online gezet. Dit filmpje was een presentatie van mijn nagebouwde originele sneltram Nieuwegein in het spel Trainz. Met 8,164 views is dit tot op de dag van vandaag het meeste bekeken filmpje op mijn YouTube Kanaal.

De jaren hierop deelde ik weinig tot geen video’s via YouTube en pas in het laatste jaar sinds ik begonnen met het spelen van mijn elektrische gitaar ben ik wat serieuzer gaan aankijken naar mijn YouTube kanaal.

Hoewel ik tussendoor nog wel een klein hoogte punt had met onderstaande filmpje van de boekpresentatie van het eerste gedichten album. Bij dit filmpje heb ik de nodige tijd er in gestoken om tot het beoogde resultaat te komen en moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds blij ben met de kwaliteit van het filmpje.

Zo was het tijd om mijn YouTube kanaal een klein beetje op te schonen. Wat heb ik gedaan. Ik heb al mijn gitaar filmpje verplaatst naar een nieuwe afspeellijst op YouTube. En andere gemaakte sfeerfilmpjes verplaatst naar de juiste afspeellijst. Tot slot heb ik alle afspeellijsten die geen meerwaarde hebben tot mijn YouTube pagina Privé gemaakt.

Naast het opnieuw inrichten mijn YouTube pagina heb ik ook besloten om al mijn verborgen gitaar filmpjes te publiceren. Voor wie geïnteresseerd is kan dan gelijk meer zien van mijn ontwikkeling in mijn gitaar spel.

Mocht je het resultaat van mijn opgeschoonde YouTube pagina willen bekijken klik dan op de onderstaande link. Bovendien zou het dan ook leuk zijn als je mijn YouTube kanaal volgt. Dan krijg je in de toekomst meer filmpjes te zien van mijn gitaarspel.

https://www.youtube.com/c/JanValkenburg/

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like