Website: Jan’s Guitar Journey

Estimated read time 2 min read

Ik ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met het opzetten van een simpele website: Jan’s Guitar Journey. Deze website dient als ondersteuning voor mijn YouTube kanaal Jan’s Guitar Journey. Zo bevat de webpagina een korte introductie over mijzelf; een aantal recente YouTube video’s; een overzicht van mijn gitaren, uitrusting en uiteraard niet te vergeten een simpele contact mogelijkheid.

Het liefste had ik deze gitaar pagina met mijn blog gecombineerd, maar omdat de taal tussen beide platformen verschilt was dit geen ideale combinatie. En was er geen andere keuze dan de realisatie van losse website. De video pagina met mijn gitaarspel die op dit blog staat zal voor als nog blijven bestaan. De functie van deze pagina is niet komen te vervallen. En ik verwacht ook niet dat dat op korte termijn zal gaan veranderen. Vermeldingen van gitaar video’s zal ik ook in de toekomst blijven delen via dit blog.

De website Jan’s Guitar Journey is gebouwd met vrij moderne CSS technieken waaronder een grid layout het gebruik van LESS en een voor mij nieuwe manier van het bouwen van responsieve websites, waarbij media queries (bijna) niet meer nodig zijn. Ook bevat de website een video achtergrond om de site tot leven te brengen.

Al met al ben ik blij met het resultaat van de website. Hopelijk vinden jullie hem net zo mooi als ik. Mochten jullie problemen ondervinden met de website dan verneem ik dat graag. Via de onderstaande link is het mogelijk om een kijkje te nemen:

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like