Voorjaarsupdate blog

Estimated read time 2 min read

Nu het voorjaar is begonnen vond ik het tijd om mijn website een kleine update te geven. Zo heb ik vandaag enkele uren besteed aan het verbeteren van mijn blog. Over het algemeen zijn het geen grote of schokkende veranderingen. Maar ik hoop dat het wel een verbetering is. Maar goed, nu willen jullie vast weten wat ik binnen deze website heb veranderd.

YouTube filmpjes

De grootste toevoeging op deze website is dat ik een pagina heb toegevoegd met al mijn YouTube (gitaar) filmpjes. Elke keer dat ik op YouTube een gitaar filmpje publiceer verschijnt deze ook gelijk op mijn website. Tevens bied deze nieuwe pagina een mooi overzicht van gitaar filmpjes en andere filmpjes welk ik tot dus ver heb gepubliceerd. Deze pagina is terug te vinden onder het kopje Video’s in het menu.

Koppeling Instagram

Een tweede aanpassing is het toevoegen van instagram aan mijn website. In het zijmenu kun je sinds kort mijn laatste Instagram foto’s bekijken. Mocht je nog niet bekend zijn met mijn Instagram pagina dan kun je hem via de volgende link bekijken: https://www.instagram.com/jan.valkenburg/.

BlogLovin’

En tot slot heb ik een koppeling met Instagram gemaakt, zo kun je mijn laatste instagram foto’s nu ook hier op mijn website bekijken. Tot slot is mijn blog nu ook te vinden via Bloglovin.com.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like