Voorjaars update blog

Estimated read time 2 min read

Ongeveer een week geleden had ik besloten om mijn eigen blog weer eens onderhanden te nemen. Na een tijd van stilte vond ik het maar weer eens tijd om mijn blog een nieuwe impuls te geven. Zo heb ik het uiterlijk van mijn website vernieuwd met een andere template genaamd Blossom PIN. Hierop wel een paar kleine correcties en verbeteringen zelf moeten toepassen, waaronder dat de template niet goed werkte op de iPhone, iPad en in de webbrowser Safari op de Mac van Apple. Zal er voor het gemak maar niet te diep op in gaan.

Los van het vernieuwen van het blog heb ik ook een aantal nieuwe series gelanceerd op het blog, waaronder Gekeken anime en leuke afbeeldingen uit mijn spelwereld Animal Crossing New Horizons. Verder zal ik jullie in de toekomst ook op de hoogte houden van mijn Gelezen boeken en natuurlijk updates betreffende mijn gitaarspel en natuurlijk zo af en toe een leuke achtergrond voor op jouw telefoon, tablet of computer.

Ik hoop dat deze series een goede aftrap zijn naar een groeiend blog met een mooie toekomst. Mochten jullie zelf nog tips of ideeën hebben voor dit blog dan hoor ik deze maar al te graag van jullie.

Oh en mocht je een melding willen ontvangen in jouw mailbox vergeet je dan niet aan te melden voor de nieuwsbrief. Dat kun je doen via het formulier hieronder.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like