Vlog #3: gitaar scales en Kiss the Go-Goat

Estimated read time 1 min read

Tijd voor deeltje drie van mijn gitaar vlog. Dit maal vertel ik over mijn voortgang met het leren van de gitaar schaal en laat ik zien waarom het gebruik van de pink zo belangrijk is. En als afsluiter een stukje van het nummer van Ghost – Kiss the Go-Goat.

Hoor graag wat jullie er van vonden en wat er aan verbeterd kan worden. Vloggen is nog steeds niet natuurlijk voor mij en hoop het met de tijd verder te kunnen verbeteren.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like