Verwachtingen nieuwe iPad 5

Estimated read time 2 min read

ipadmini-580x374Nog heel eventjes wachten en dan presenteert Apple zijn nieuwe productlijn voor de iPad. In dit artikel doe ik een voorspelling van de nieuwe iPad. Hoewel de inhoud zou kunnen kloppen weten we het pas zeker zodra Apple de iPad 5 zal presenteren op 22 oktober 2013.

De iPad 5 zal op verschillende fronten worden veranderd. Het eerste wat opvalt is dat de iPad 5 opnieuw kleiner zal worden en worden gebaseerd op het ontwerp van de iPad Mini. Volgens MacRumors word de iPad 16 mm minder breed en 4 mm minder hoog en 1 mm dunner dan zijn voorganger. Of te wel bijna 9% kleiner.

ipad_5_4_design_drawings
Ook zal de iPad 5 worden uitgevoerd met Touch ID is de verwachting, waardoor wachtwoorden overbodig worden en je met je vingerafdruk toegang kan verkrijgen tot het toestel. De CPU zal worden vervangen met de A7 chip met 64-bits technologie. Hierdoor zal de iPad 2x ze snel worden als zijn voorganger. Tot slot word de iPad voorzien van een betere camera, waarmee nog mooiere foto’s gemaakt kunnen worden.

De iPad 5 zal naar verwachting worden geleverd in de kleuren wit, silver en goud. De prijzen zullen gelijk liggen aan de huidige modellen:

505 euro voor  16GB
605 euro voor 32 GB
705 euro voor 64GB
805 euro voor 128 GB

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like