Vaartland.nl promotie filmpje 200.000ste occasion

Estimated read time 2 min read

Op dinsdag 30 oktober hadden wij, de medewerkers van Vaartland, de vestiging in Stolwijk overgenomen. Dit deden wij om een promotie filmpje te maken voor de website Vaartland.nl in verband met de verkoop van de 200.000ste occasion. Met dit blog artikel laat ik wat licht branden op dit bedrijf en laat ik uiteraard het resultaat zijn van het opgenomen filmpje.

Wat is Vaartland.nl?
Voor de mensen die minder bekend zijn met deze online occasion dealer zal ik een korte omschrijving geven wat voor een bedrijf dit is. Het is Nederlands grootste online occasion dealer met door het gehele land acht vestigingen. Klanten kunnen zowel via de website als wel in een van de vestigingen hun occasion kopen. In de afgelopen 32 jaar heeft Vaartland.nl bijna 200.000 occasion verkocht. Daarom had Vaartland.nl in de maand november de actie lopen voor de 200.000ste occasion. Hierbij krijgt elke klant 2000 euro korting op actie occassions.

Wat is mijn rol binnen Vaartland.nl?
Zelf werk ik sinds januari 2017 bij dit bedrijf. Ik hou mij bezig me het ontwikkeling van het intranet. Dit platform wordt gebruikt door het Klant Contact Center en de verkoop. Het intranet is een LMS (Lead Management System) gebouwd op Symfony2. Het KCC gebruikt dit platform om de binnenkomende leads af te handelen. De verkoop gebruikt het platform met name om offertes mee te maken of beter gezegd om occasions mee te verkopen. Mijn taak hierin is om dit platform draaiende te houden en verder te verbeteren.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like