Uitzicht Lekboulevard in entree flat Middelmonde

Estimated read time 2 min read

Begin oktober kreeg ik via de Facebook chat een berichtje van een medewijkbewoonster. Ze hadden op mijn blog namelijk een foto gezien van een mooi uitzicht over de Lekboulevard in Nieuwegein. Zelf had ik deze foto gemaakt in december 2017. Deze foto zouden ze willen laten printen op fotobehang en ophangen in de entree van hun flat. Omdat het mij wel een leuk idee leek heb ik toestemming gegeven voor het gebruik van mijn foto en heb de originele foto met ze gedeeld.

Nu een kleine zes weken later kreeg ik gisteren een berichtje dat mijn foto was opgehangen in de hal van de Middelmonde in Nieuwegein. En als ik zin had dat ik langs mocht komen om het resultaat te komen bekijken. De dag erop ben ik samen met mijn moeder even wezen kijken en een gezellig gesprek gehad met een aantal bewoners. Allen waren ze positief te spreken over de foto en het resultaat. Ook ik zelf was positief verrast over het resultaat en complimenteerde ze met dat het er zo netjes uitzag.

Ik wens de bewoners van de Middelmonde veel plezier toe met hun aanwinst in de flat en hoop dat er ze jaren van mogen genieten.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like