Uiterlijk blog vernieuwd

Uiterlijk blog vernieuwd

Nu het blog iets meer dan een jaar in de lucht is, vond ik het wel eens tijd om de vormgeven onder de loep te nemen. Zo ben ik vandaag flink bezig geweest met het opschonen van het WordPress thema en zo heb ik de donkere kleuren vervangen door een iets wat moderner thema. Oftewel meer wit, minder effectjes en een grotere kop van de website. Niet geheel onbelangrijk heb ik nu ook het logo van JV-Dezign verwerkt in de website.

In de komende periode wil ik gaan proberen om de balans van de vormgeving verder te verbeteren. Ook wil ik mijn blog geschikt gaan maken voor mobiele apparaten.

Hoop dat jullie deze aanpassingen ook een vooruitgang vinden. Mochten jullie tips en of opmerkingen hebben verneem ik deze graag. Ook sta ik open voor leuke idee├źn voor artikelen over onderwerpen waar jullie meer over willen weten.

0
Reageren is niet mogelijk.