Top 5: Aanbevolen WordPress plugins

Estimated read time 2 min read


Na het opzetten van mijn eigen blog wilde ik een verzameling van handige plugins met jullie delen. Hierbij gaat het om WordPress plugins die voor de meeste blogs goed te gebruiken zijn. Bij deze mijn top 5:

Akismet
Dit is misschien wel de meest bekende plugin om spam berichten te blokkeren. Akismet word namelijk standaard meegeleverd met WordPress. Om deze plugin te gebruiken hoef je alleen maar een sleutel te genereren en deze opslaan binnen de configuratie pagina van de plugin. Vanaf dat moment zal je beschermd zijn tegen de meeste spam berichten.
http://wordpress.org/plugins/akismet/

WordPress SEO by Yoast
Dit is de enige SEO plugin die je nodig zal hebben voor je blog. Het helpt je met het verbeteren van je website voor zoekmachines en websites als Facebook en Twitter.
http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

Floating Social Bar
Met behulp van deze eenvoudige WordPress plugin word het voor bezoekers van je website mogelijk om berichten te delen via Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ en Pinterest.
http://wordpress.org/plugins/floating-social-bar/

Google Author Link
De naam zegt het eigenlijk al, door gebruik te maken van deze plugin koppel je een auteur aan haar/zijn Google+ account. Hiermee weet Google dat hij te maken heeft met een echt persoon en zal als beloning de profielfoto tonen binnen de Google zoekresultaten. Wat weer voor meer vertrouwen zal zorgen bij bezoekers van je website.
http://wordpress.org/plugins/google-author-link/

Simple Analytics
Met behulp van deze kleine plugin koppel je de website aan Google Analytics.
http://wordpress.org/plugins/simple-analytics/

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like