Speelsessie zondag 25 april 2021

Estimated read time 1 min read

Tijd om maar weer eens een filmpje te delen op dit blog van mijn gitaar progressie. Na een paar uur oefenen om de rift van Rammstein – Du Hast tot me te nemen besloten om vandaag dit filmpje op te nemen. Helaas is Du Hast niet hoorbaar, maar ondanks dat klinkt het niet slecht. Voor het tweede deel van de opname heb ik me laten inspireren door Metallica – Enter Sandman. Al met al vind ik het niet slecht vinden. Hoor graag wat jullie hiervan vinden.

Mocht je meer van meer gitaar filmpjes willen zien. Neem dan gerust een kijkje op mijn video pagina voor het complete overzicht.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like