Solo Hotel California (in lering)

Estimated read time 1 min read

Afgelopen zondagmiddag na lange tijd weer eens wat opnames gemaakt van mijn gitaarspel. Ondanks dat ik door tijd gebrek en het warme weer wat minder video’s heb gemaakt ben ik het gitaar spelen bij lange na nog lang niet verleerd. Zo heb ik ook een speelsessie gedaan met de solo van Hotel California. Nog best pittig, vooral het leren van de noten en het buigen van de snaren. Maar ik denk dat het me redelijk is afgegaan. De kwaliteit van het nummer is matig tot slecht in mijn ogen, maar kijkende op de progressie in de controle van buigen van de snaren en het spelen van solo’s leek het me wel een leuke tussen stap om met jullie te delen.

019130

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like