YouTube: Rise / In Uthenera – The Menagerie

Estimated read time 1 min read

Met de regelmaat probeer ik mijn leukste muzieknummer met jullie te delen. Voor deze keer heb ik van The Menagerie (Kate Covington) dit mooie nummer Rise in de aanbieding. Zelf luister ik al jaren naar haar muziek en ze heeft diverse nummers gemaakt en gezongen op een bijzondere manier.

Mocht je meer YouTube muziek tips willen ontdekken dan kun je hier een lijst vinden van eerdere aanbevelingen.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like