Rammstein – Sonne | gitaar cover

Estimated read time 1 min read

Vanmiddag ben ik druk aan het spelen geweest op de gitaar. Zo was ik bezig met het opnemen van een cover van een jaren ’70 nummer, maar dat wilde niet echt door de warmte in huis. Hierop wel een paar andere nummer geoefend en uiteindelijk besloten om van één van de opnames een YouTube filmpje te maken. In dit geval het nummer Sonne van Rammstein. Over het algemeen ben ik aardig tevreden over het resultaat, al is er nog de nodige ruimte voor verbetering. Wat ik er wel even bij moet zeggen is dat ik dit nummer vandaag had opgepakt en een korte inspeel sessie had gedaan voor deze opname. Met meer tijd zou het resultaat beter zijn geweest. Maar al met al is het denk ik wel weer een mooie impressie van mijn vooruitgang met mijn gitaarspel.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like