Rammstein – Du Hast | Gitaar cover (speed 75%)

Estimated read time 1 min read

Vanmorgen heb ik een gitaar cover gemaakt van het nummer Du Hast van de Duitste Metalband Rammstein. In tegenstelling tot eerdere gitaarcovers heb ik er dit keer voor gekozen om te spelen op een achtergrond track van dit nummer. De focus tijdens deze speelsessie lag op het bijhouden van het ritme op 75% snelheid en de juiste aanslag van de neerslagen binnen dit nummer. De slagen omhoog heb ik even achterwegen gelaten. Al met al ging het niet slecht, maar ik maak nog wel de nodige foutjes. Zoals iets te snel willen spelen, waardoor ik af en toe moest corrigeren. En wat slordige foutjes waarbij ik de verkeerde power chords wil spelen. Allemaal geen ramp aangezien dit ook een van de eerste keren is dat ik het nummer volledig speel in combinatie met een achtergrond track. Al met al ben ik niet ontevreden over het resultaat. Hoor graag wat jullie van deze speelsessie vonden en tips of complimenten zijn altijd welkom.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like