YouTube: RAISE A SUILEN – A DECLARATION OF ×××

Estimated read time 2 min read

Elke week probeer ik mijn leukste muzieknummer met jullie te delen. In de afgelopen weken was dat vooral alternatieve muziek. De meeste muziek hiervan is afkomstig uit Japan. Dit komt onder andere doordat mijn interesse in dit genre ligt. Wil je mij ’s nacht wakker maken zet dan vooral goede Japanse pop muziek op. Nederlandse muziek komt bij mij in elke geval niet binnen. Al met al genoeg geneuzel en tijd voor mijn volgende favoriet in de serie. Dit maal A Declaration of XXX van Raise A Suilen.

Wie zijn Raise A Suilen?

Raise A Suilen, ook wel RAS genoemd, is een Japanse volledig vrouwelijke elektronische rockband die deel uitmaakt van Bushiroads mediafranchise BanG Dream! De leden van de groep, gevormd in 2018, spelen fictieve personages uit de anime-serie BanG Dream van het project! Girls Band Party!

De rockband Raise A Suilen bestaat uit vijf leden. Rei Wakana (Raychell), Masuki Satō (Natsume), Rokka Asahi (Riko Kohara), Chiyu Tamade (Risa Tsumugi) en Reona Nyūbara (Reo Kurachi).

Raise A Suilen - Bang Dream!

Hopelijk vinden jullie dit nummer net zo leuk als ik doe. Mocht ik in de toekomst meer mooie nummers tegenkomen zal ik deze zeker met jullie delen via mijn blog. Wil je meer zien klik dan hier om al mijn favorieten nummer te bekijken. Of meld je hieronder aan met behulp van jouw e-mailadres om zo direct een mail te krijgen op het moment dat ik een nieuw bericht publiceer.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like