Portfolio

De Digitale Stad Nieuwegein

De Digitale Stad Nieuwegein is de lokale nieuws-website van Nieuwegein welk sinds 1995 het nieuws brengt. Op 15 augustus 2016 is de nieuwe website online gegaan. Deze website heb ik ontwikkeld met behulp van het CMS WordPress.

Het Weer Lokaal

Altijd al willen weten wat Het Weer Lokaal bij jouw is? Sinds januari 2015 is dat mogelijk dankzij mijn priv├ę project Het Weer Lokaal. Op deze website is het weer te vinden van meer dan 100.000 plaatsen op de wereld. Verder is er ruimte voor een evenementen kalender.

Inpakdeals.nl

De dagaanbieding website Inpakdeals.nl heb ik zomer 2016 ontwikkeld voor Pelikaan reizen in samenwerking met Red Online Marketing. Deze website is bedoelt voor het aanbieden van reizen, weekendjes weg en stedentrips. Naast de website Inpakdeals.nl zijn er verschillende labels. Waaronder Vriendin Lezersreizen en Weekend Deals. Deze website is ontwikkeld op het PHP framework CakePHP.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.