Persoonlijk bewegings record verbroken

Estimated read time 1 min read

Gisteren heb ik één van mijn persoonlijke bewegingsrecord weten te verbeteren. Mijn nieuwe record staat sinds gisteren op 1651 actieve calorieën. Daar waar ik in de laatste maand gemiddeld 932 actieve calorieën per dag wist te verbranden. Hierbij uitgaande van de meting via mijn Apple Watch.

Mijn oude bewegingsrecord welk, stamt van 18 februari 2020 stond op 1479 actieve calorieën. Al met al een flinke verbetering. Hoe ik dit record heb weten te verbreken? Nou door ruim 2 uur te lopen en een sessie van 21 minuten op de hometrainer. Maar om eerlijk te zijn voelde ik het gisteravond en vanmorgen wel in mijn benen .

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like