Nieuwe site Ingrid van Tellingen

Estimated read time 2 min read

Afgelopen week heb ik de nieuwe website voor mijn moeder Ingrid van Tellingen online gezet. Deze website heb ik gemaakt ten behoeven van haar eerste gedichtenalbum welk binnenkort uit komt. Hierover zal ik binnenkort meer vertellen.

Waarom deze website?

De reden waarom ik deze website heb gemaakt is ter promotie van het nieuwe gedichtenalbum “Woorden tot zinnen dichten“. Dit boek zal binnenkort verschijnen. Hiervoor was het van belang om de website hier op een goede manier op te laten aansluiten. De oude website was met zijn vormgeving gebaseerd op Pinterest niet geschikt. Dus moest ik aan de bak.

Met welke technieken is deze website gebouwd?

Voor de bouw van de website heb ik gekozen om geen framework te gebruiken. Het enige dat ik heb gebruikt is minimale PHP code. De rede hiervoor is dat er voor deze website niet meer nodig was. Website blijft in eigen beheer en dan zijn aanpassingen in de code veel sneller te doen dan wanneer ik gebruik zou gaan maken van een framework of CMS.

Voor de voorkant van de site ben ik modern gegaan. Zo is de website responsief en hierdoor bruikbaar van mobiel tot groot scherm. Verder gebruik gemaakt van en video header. Het meest unieke element van de gehele website is naar mijn idee het gebruik van een bewegende profielfoto. Zelf ben ik nog geen website tegengekomen welk deze techniek heeft toegepast.

Waar kan ik de website bekijken?

Wil je na het lezen van deze blog-post de nieuwe website van Ingrid van Tellingen bekijken dan kan dat door op de onderstaande link te klikken. Ik zou het leuk vinden om van jou te horen wat je van de website vind en of er verbeter punten zijn. Laat dit in een reactie onder dit bericht aan mij weten.

https://ingridvantellingen.nl/

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like