Mijn iPhone startscherm opgeschoond

Estimated read time 2 min read

Eerder deze week vond ik het tijd om mijn startscherm van mijn iPhone XS Max eens aan te pakken. Met de komst van IOS14 is het gebruik van het de telefoon iets veranderd. Met name sinds de komst van widgets. Echter in de tijd dat ik deze widgets heb gebruikt hebben ze weinig toegevoegd en meer voor stres en onrust gezorgd. Dus tijd om mijn scherm op te ruimen. Weg met al die gekleurde iconen en widgets en terug naar de eenvoud.

De eerste stap die ik heb gedaan is het vervangen van alle applicaties door snelkoppelingen op mijn telefoon. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de applicatie Shortcuts van Apple. Voor applicaties welk ik vaak gebruik heb ik snelkoppelingen aangemaakt in een zelfde kleurthema. Na dit te hebben gedaan vond ik via een tip van Canoopsy op YouTube de applicatie Yidget. Met behulp van deze applicatie kun je met behulp van widgets witruimte creëren op je scherm. En zo doende ben ik tot mijn huidige telefoon start scherm gekomen. Simpel, rustig en klaar voor 2021.

Tussenstap
Eind resultaat

Ik hoop dat ik met deze blogpost jullie een idee heb kunnen geven hoe je je telefoonscherm kunt verbeteren. Nu mijn vraag aan jullie: Hoe ziet jouw startscherm op je telefoon eruit en wat zou je er aan willen veranderen?

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like