Mijn favoriete muziek van 2020

Estimated read time 2 min read

Al sinds ik mij kan heugen luister ik al naar muziek. Door de jaren heen is mijn muziekstijl veranderd naar mate ik in aanraking kom met nieuwe muziek. Nu 2021 is begonnen leek het me een leuk idee om terug te blikken naar muziek welk ik in 2020 heb geluisterd. Voor het opstellen van mijn top 10 ben ik uitgegaan van de afspeellijst binnen Apple Music. Om deze top tien niet te saai te laten ogen heb ik als regel gesteld dat ik per artiest maar een enkel nummer mag vermelden. Kijkende naar de lijst, zitten er nog wel een paar leuke verrassingen tussen.

Nummer 1: Ghost – Cirice

Nummer 2: “Goka! Gokai!? Phantom Thief!” by Hello, Happy World! 

Nummer 3: Roselia – “BLACK SHOUT”

Nummer 4: Judas Priest – Breaking The Law

Nummer 5: God knows… ”The Melancholy of Haruhi Suzumiya”

Nummer 6: Naomi Scott – Speechless (from Aladdin)

Nummer 7: BabyMetal in the name of

Nummer 8: Girls’ Generation 소녀시대 ‘Gee’

Nummer 9: Takayoshi Ohmura – Every Time

Nummer 10: Metallica: Enter Sandman

Nu ik mijn top 10 nummers heb gedeeld wil ik graag van jullie weten wat jullie favoriete nummer is van 2020. Laat hieronder een reactie achter.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like