Mijn eerste vlog

Estimated read time 1 min read

Nu het nieuwe jaar is begonnen is het tijd om wat dingen om te gaan gooien en te gaan vernieuwen. Een van de nieuwe dingen waar ik dit jaar mee wil starten is om te gaan vloggen. Nu is vloggen nog compleet nieuw voor mij en ik zal de komende periode dan ook gebruiken om mij zelf hierin te gaan verbeteren. Voor nu heb ik er dan ook voor gekozen om het vloggen te combineren met mijn gitaarspel met als doel dat mijn video’s meer levendiger gaan worden.

Mocht je tips hebben hoe te verbeteren met vloggen en YouTube zijn deze altijd welkom. Oh en vergeet geen duimpje omhoog achter te laten op YouTube.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like