Master Of Puppets – Metallica – Gitaar update 2023 #1

Estimated read time 2 min read

Hallo beste lezers. Na meer dan zes maanden radiostilte op YouTube is het tijd om deze te verbreken. Afgelopen week had ik namelijk mijn vlog-camera weer eens uit de kast gehaald. Na het opladen van de batterijen deze gelijk geïnstalleerd. Waardoor ik weer eens een mooie serie opnames kon gaan maken van mijn voortgang met de elektrische gitaar. Tijdens deze opname sessie met mijn elektrische gitaar heb ik meerdere nummers gespeeld. Welke nummers dit allemaal zijn hou ik nog eventjes een verrassing. Ik wil namelijk nog niet te veel verklappen. Wel mag ik het eerste nummer met jullie delen welk ik heb opgenomen tijdens mijn opname sessie op 26 januari 2023.

Master Of Puppets – Metallica

Jawel, je leest het goed. Het eerste nummer dat ik met jullie wil delen is Master of Puppets van de Metalband Metallica. Met dit nummer wil ik het jaar 2023 goed aftrappen. Dit is tevens één van de snelste nummers welk ik op dit moment voor een deel kan spelen.

Ik hoor graag wat je van mijn laatste gitaar filmpje vond. Een reactie mag je achter laten in de comments hier op deze pagina. Mocht je meer filmpjes willen bekijken mijn voortgang met de elektrisch gitaar dan wil ik je graag uitnodigen om mij te volgen op mijn YouTube kanaal Jan’s Guitar Journey. Of anders een kijkje te nemen bij mijn oudere gitaar filmpjes op deze website.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like