Judas Priest – Electric Eye – Gitaar cover

Estimated read time 1 min read

Afgelopen week begonnen met het leren spelen van een nieuw nummer op mijn elektrische gitaar. Dit maal een nummer met meer snelheid, meer complexiteit en natuurlijk meer metal! Het gaat natuurlijk om het nummer Electric Eye van Judas Priest. Tijdens het spelen van tab ben ik zelf ook een beetje verrast hoe veel snelheid en controle ik heb weten op te bouwen in de laatste twee jaar. Ik denk dat ik dit nummer een half jaar geleden nog niet kon spelen op de gitaar. Vooruitgang blijft wat dat betreft een mooi iets. Je merkt het pas als je terug kijkt. Heb afgelopen weekeinde een opname gemaakt van mijn eerste volledige speelsessie van dit nummer welk ik graag met jullie wil delen. Hij is bij lange na nog niet perfect en in het juiste tempo, maar dat komt met de tijd wel. Hoor graag wat jullie van deze speelsessie vonden en tips of complimenten zijn altijd welkom.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like