Guitar Cover: Life is Strange Fingerpicking

Estimated read time 1 min read

Vanavond had ik besloten om wat nieuws uit te proberen op mijn elektrische gitaar. Fingerpicking en waarbij ik soms 4 snaren te gelijk moet aanslaan. Het is de eerste keer dat ik dit heb geprobeerd en moet zeggen dat ik blij ben met het resultaat. Het resultaat van mijn gitaar sessie kun je bekijken in onderstaand filmpje.

Hoor graag van jullie wat je vind van mijn vooruitgang in het gitaarspel. Mochten jullie tips hebben zijn deze altijd welkom.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like