Gitaarspel update september

Estimated read time 1 min read

Tijd voor een update video voor mijn gitaarspel. Ditmaal heb ik twee nummers opgenomen. Voor elk nummer gebruik ik een andere techniek van spelen. Ik trap af met Hotel Californië. Waarbij ik strumming gebruik.

Het tweede nummer is minder bekend, maar dat is afkomstig uit Final Fantasy VIII. Balamb garden. Mijn versie van dit nummer is nog niet perfect en er zit ook een stukje freestyling in. Dit nummer speel ik zonder plectrum en met de techniek fingerpicking. Sorrie alvast voor de weerspiegeling van de lamp op mijn gitaar. De avonden worden weer donkerder en was even aan het testen hoe ik mijn verlichting voor de opnames goed kan krijgen.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like