Gitaar cover: Metallica – Enter sandman

Estimated read time 1 min read

Afgelopen zondagmiddag heb ik naar het nummer van Ghost ook een nummer van Metallica opgenomen. Zo langzaam aan lukt het steeds beter om complexe nummers als deze te kunnen gaan spelen. Dit is iets wat ik een maand of twee geleden nog niet kon. Althans niet op het niveau waarop ik nu speel. Hieronder heb ik de speel sessie van Enter Sandman ingevoegd. Hoewel er nog veel ruimte is voor verbetering hoop ik dat jullie de video weten te waarderen. Hoor dan ook graag wat jullie er van vonden en of er een ander nummer is wat ik volgens jou zou moeten gaan leren spelen.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like