Gitaar cover: Lilium Elfenlied

Estimated read time 1 min read

Op zondag morgen heb ik een nummer opgenomen wat ik al vaker heb gespeeld. Het gaat hierbij om het nummer Lilium van Elfenlied. Het is een vrij lang nummer om te spelen en het is me dit maal redelijk goed afgegaan met een paar kleine foutjes. Al met al ben ik tevreden met het resultaat.

Hoor graag van jullie wat je vind van mijn vooruitgang in het gitaarspel. Mochten jullie tips hebben zijn deze altijd welkom.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like