Gekeken anime #7

Estimated read time 4 min read

Al sinds ik mij kan herinneren kijk ik al naar Japanse Anime. En dan heb ik het niet over Dragon Ball, Naruto of One Piece. Nee ik ben meer een fan van de beter getekende anime series. Door middel van deze blog serie deel ik met jullie anime series welk ik recentelijk heb gekeken. Mocht je kijk tips hebben verneem ik deze graag van jullie.

In tegenstelling tot eerdere delen van deze blog serie heb ik er dit maal iets meer tijd ingestoken en de omschrijvingen van de anime series zelf verwoord en per serie mijn korte indruk geven. Hoor graag van jullie of deze opzet beter is en of er nog punten zijn die verder verbeterd kunnen worden.

Date A Live II
Date A live III
Zombie Land Saga Revenge

Date A Live II

Date A Live II (デート・ア・ライブⅡ) is het tweede seizoen van deze anime serie. Deze anime serie is in Japan uitgezonden in het voorjaar van 2014. Net zoals in het eerste deel van deze anime serie veroorzaken buitenaardse geesten een aardbevingen wanneer ze verschijnen in Japan. Het is de taak van Shidou Itsuka om hun krachten te verzegelen door middel van daten. En hiermee de wereld te beschermen tegen vernietiging. Binnen deze anime serie ligt de nadruk op het daten van jonge vrouwelijke buitenaardse geesten en het verzegelen van hun krachten. Misschien net iets te veel aangezien er in sommige afleveringen met meerdere geesten word gedate. Date A Live II is verder een luchtige anime serie in een goede tekenstijl. Wat mij betreft een aanrader om te kijken.

Date A Live III

Date A Live III (デート・ア・ライブⅢ) is het derde seizoen van deze anime serie. Deze anime serie is uitgezonden in Japan in het van het jaar 2019. Net zoals in het eerste deel van deze anime serie veroorzaken buitenaardse geesten een aardbevingen wanneer ze verschijnen in Japan. Het is de taak van Shidou Itsuka om hun krachten te verzegelen door middel van daten. En hiermee de wereld te beschermen tegen vernietiging. Hoewel de basis van de anime gelijk is aan voorgaande seizoenen is het derde seizoen geen afknapper en een waardig vervolg op de anima serie Date A Live. Wel is raadzaam om voorgaande seizoenen eerst te bekijken alvorens met seizoen drie te starten, al is dat geen vereiste.

Tijdens het derde seizoen van Date A Live ligt de focus op het vinden van een geest die zich verborgen houd onder de geesten die eerder door Shidou Itsuka zijn verzegeld. Zal er verder niet te veel overlos laten maar ik kan deze anime serie zeker aanraden om te kijken. Het volgende seizoen Date A Live IV is intussen aangekondigd en zal worden uitgezonden in oktober 2021. Ik kan niet wachten tot deze beschikbaar komt en ik hem kan bekijken.

Zombie Land Sage: Revenge

Zombie Land Sage: Revenge (ゾンビランドサガ リベンジ) is het tweede seizoen van deze anime serie. Deze anime serie is uitgezonden in het voorjaar van 2021. Zoals de naam van de anime serie een beetje doet vermoeden gaat deze series over zombies. Een tiener meidengroep die bestaat uit zombies is bezig om zich naar het grote podium te werken na een eerdere fiasco. Of het ze gaat lukken blijft nog even spannend, zelf heb ik op het moment van schrijven pas de eerste drie afleveringen kunnen zien. Deze anime serie is namelijk net begonnen met uitzenden in Japan. Moet zeggen dat de serie ok is, maar ben er zelf nog niet overdonderd door in tegen stelling tot Date A live, maar wie weet word het beter naar mate verder in het seizoen.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like