Gedichtenbundel: “Van oever tot oever”

Estimated read time 2 min read

2,5 jaar na het maken van haar eerste gedichtenbundel: “Woorden tot zinnen dichten” voor Ingrid van Tellingen was het tijd voor een vervolg. Zo doende presenteren we de tweede bundel: “Van oever tot oever” De laatste maanden ben ik hier druk mee bezig geweest. In dit blogartikel zal ik vertellen over de realisatie en bijkomstigheden.

Tot standkoming gedichtenbundel

Na de publicatie van de eerste gedichtenbundel van Ingrid van Tellingen, wilde ze hier een vervolg opgeven. In de afgelopen jaren heeft ze de kwaliteit van het dichtwerk tot een nieuw niveau weten te brengen. En was het tijd om deze te bundelen en te gaan verspreiden onder lezers die geïnteresseerd zijn.

Wat is mijn aandeel is de realisatie van de gedichtenbundel?

Mijn aandeel is aanzienlijk voor de realisatie van het boek. Op het schrijven gedichten van de gedichten na heb ik tijd gestoken in het bundelen, opmaken en controleren van de gedichten. Het maken van de gehele omslag evenals de foto op de voorkant van de Viaanse boogbrug, welk intussen van zijn sokkel is gehesen. Verder heb ik het boek klaar gemaakt voor de drukker en het geleverde drukwerk gecontroleerd op fouten en hierop het nodige correctie werk gedaan.

Naast het boek heb ik ook de website een flinke upgrade gegeven. Zo heb ik de vormgeving flink gemoderniseerd en nieuw zelf gemaakt foto materiaal hieraan toegevoegd. Dit alles heeft me qua tijd meerdere weken gekost, maar het resultaat mag er zijn. De meeste mensen onderschatten de noodzaak van een website bij het lanceren van een boek of ander product. Je hebt immers toch een platform nodig waarop je je creaties kan presenteren aan de buitenwereld.

Waar is de gedichtenbundel “Van oever tot oever” te koop?

De nieuwste gedichtenbundel “Van oever tot oever” is vanaf vandaag te koop via ingridvantellingen.nl of te bestellen via boekenbestellen.nl voor een zacht prijsje van € 19,95 (exclusief verzendkosten).

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like