Archief van
Categorie: Fotografie

Mijn topfoto’s #1

Mijn topfoto’s #1

Het is alweer eventjes geleden dat ik een selectie van mijn mooiste foto’s heb gedeeld via deze website. Bij deze heb ik een mooie selectie weten te maken van foto’s welk ik in de afgelopen periode heb gemaakt. Al deze foto’s heb ik gemaakt met mijn iPhone XS Max.

Grootste kerstboom is weer aan in IJsselstein

Grootste kerstboom is weer aan in IJsselstein

Eerder op deze avond is in IJsselstein de zendmast weer omgetoverd tot de grootste kerstboom van de wereld. Vanuit mijn woning heb ik onderstaande  foto’s weten te maken. Deze eerste foto had ik op vrijdagavond gemaakt toen ze de verlichting aan het testen waren. Nummer twee heb ik gemaakt enkele minuten na de ontsteking: En tot slot de leukste foto. Sinds dat de kerstboom in IJsselstein brand heb ik een mininatuur versie op mijn kast staan.

Eerste zelfgemaakte kaars

Eerste zelfgemaakte kaars

Nu de donkere dagen dichter bij komen leek het me leuk om mijn eigen kaarsen te maken. Hiervoor had ik het afgelopen jaar alle kaarsrestanten opgespaard en in een blikje gestopt. Hoewel dit idee al eventjes speelde, vond ik het gisteren tijd om een setjes kaarslonten aan te kopen via internet. Deze werden vanmiddag, met enige vertraging, bezorgt door de postcode. Nog voor de postbode het pakketje had afgeleverd was ik al bezig met mijn voorbereidingen. Zo had ik al…

Lees Meer Lees Meer