Mijn naam is Jan Valkenburg

Estimated read time 2 min read

Mijn naam is Jan Valkenburg, ben 28 jaar oud en ik woon nabij Utrecht. Al voor het jaar 2000 ben ik begonnen met ontwikkelen van websites. Mijn eerste website was een website waarop ik mijn Thunderbirds verzameling plaatste. Verre van ideaal aangezien het een HTML website was gebouwd met het programma Microsoft Frontpage.

Al snel werd het tijd om me te gaan verdiepen in PHP, zodat het een stuk simpeler zou worden om websites te bouwen welk eenvoudig te beheren zijn. En dat heeft zijn vruchten afgeleverd. Vandaag de dag ben ik in staat om een volledig CMS systeem te bouwen met alles er op en er aan. Een paar webapplicaties die ik in de laatste paar jaar heb ontwikkeld zijn:

NewsWeasel


Dit is een alternatief voor Google Reader. Het platform voor het lezen van Newsfeeds van 200+ websites. Deze applicatie is op dit moment nog volop in ontwikkeling, maar stabiel genoeg voor gebruik. Mocht je NewsWeasel willen testen laat het me weten, dan maak ik een account voor je aan.

Archive

Oorspronkelijk was deze applicatie bedoelt voor het online opslaan van stukken HTML en PHP. Maar door de jaren heen heb ik Archive uitgebouwd tot een platform waarmee het mogelijk is om volledige boeken, handleidingen en veel meer mee te maken.

Naast het ontwikkelen van eigen webapplicaties ben ik op moment van schrijven ontwikkelaar bij Red Online Marketing. Voor dit bedrijf heb ik de websites boekvandaag.nl en vindeenreis.nl voor door ontwikkeld.

Red Online Marketing

Voor een overzicht van portfolio neem gerust een kijkje op http://jv-dezign.com/.

Via dit blog wil ik mijn 15 jaar ervaring als “all-round web developer” graag met jullie delen. Vraag het gerust wanneer je iets wilt weten. Of als je zelf tips hebt zijn deze natuurlijk ook van harte welkom.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like