Epische gitaar sessie

Estimated read time 1 min read

Op vrijdag avond heb ik het onderstaande filmpje opgenomen van mijn gitaarspel helaas niet helemaal gelukt zoals ik wilde. Het beste nummer heb ik weg moeten laten uit het filmpje omdat de camera was weggeklapt. Maar voor diegene die het beste nummer toch willen horen heb ik wel een geluidsfragment ervan kunnen maken. Het gaat hierbij om het wereldberoemde nummer Nothing Else Matters. Veel luister plezier.

Nothing else matters

Hiernaast heb ik van het materiaal dat wel bruikbaar was een episch filmpje weten te maken onder andere de nummers van Ghost en Back to the Future.

Hoor graag van jullie wat je vind van mijn vooruitgang in het gitaarspel. Mochten jullie tips hebben zijn deze altijd welkom.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like