Eerste jaar gitaarspelen

Estimated read time 1 min read

Op 28 augustus 2019 kreeg ik mijn eerste elektronische gitaar binnen. Om precies te zijn de Yamaha Pacifica 112V BL. Ben al snel begonnen met het oefenen van het bespelen van deze gitaar. Dit is bovendien ook mijn eerste instrument. Heb dan verder ook totaal geen ervaring met het maken van muziek. Laat staan dat ik muziek kan lezen. Nu een jaar verder heb ik al flinke stappen weten te maken en heb sinds kort ook wekelijks gitaarles om mijn gitaarspel nog verder te verbeteren. Al met al denk ik dat het tijd om voor een reis door de tijd met onderstaande video.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like