Development update 25 aug 2013

Estimated read time 2 min read

Ondanks dat ik nu drie weken bezig ben met het schrijven van artikelen voor mijn blog mogen mijn eigen projecten niet worden vergeten. Zo heb ik in de afgelopen week aanpassingen gedaan met NewsWeasel en jv-dezign.com.

NewsWeasel
Google Reader alternatiefNewsWeasel is mijn eigen alternatief voor Google Reader. Het is een online applicatie waarmee je Newsfeeds kunt invoegen van websites en vervolgens het nieuws kan volgen zonder daadwerkelijk de website te moeten bezoeken. Na aanschaf van de Nexus 7 merkte ik op dat ik heel weinig schermruimte had voor het lezen van het nieuws. Dus was het noodzaak om de header te verkleinen en ook heb ik gelijk de weergave van de zijbalk aangepast, waardoor de abonnementen direct in beeld staan. Hoewel nog niet perfect is het weer een stap vooruit. Een andere aanpassing is dat ik de eerste afbeelding vanaf heden links van de tekst laat tonen als een mininatuur.
http://reader.jv-dezign.com/

JV-Dezign.com
Om bezoekers van mijn portofolio op de hoogte te houden van mijn blog-berichten was het nodig om deze te vermelden. Hiervoor heb ik het blok eigen websites moeten verhuizen en een koppeling moeten maken met WordPress om de laatste vijf berichten te kunnen tonen op mijn site.
http://jv-dezign.com/

Blog
Dit blog mogen we natuurlijk niet vergeten. Ook hier ben ik aan het spelen geweest om het blog verder te verbeteren. Zo ben ik aan het spelen geweest met een aantal plug-ins voor het tonen van alternatieve berichten op de website. De rede hiervoor is dat er wel bezoekers op de website komen, maar dat ze niet doorklikken naar andere artikelen.

Mochten jullie nog ideeën hebben voor het verbeteren van een van mijn websites dan zijn deze van harte welkom.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like