De Grootste Kerstboom ter wereld brand weer in IJsselstein

We moesten er weer een jaartje op wachten de grootste kerstboom ter wereld brand weer in de gemeente IJsselstein. Zaterdagavond even na 19.30 werd hij ontstoken op voor mij een afstand van plus minus 2km. Zoals elk jaar maak ik een filmpje en foto’s van de ontsteking, zo ook dit jaar. Zodoende heb ik het onderstaande filmpje gemaakt van de ontsteking van de zendmast Lopik in IJsselstein.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 426 andere abonnees

1 Reactie

  1. Jan, leuken en informatieve blog. Mijn zwager woont in Nieuwe=gen en heeft uitzicht op de grootste kerstboom in Nederland. Succes met je bloggen.

Reacties zijn gesloten.