Darkest Hour – Gitaar update 2022 #5

Estimated read time 2 min read

Darkest Hour is een van mijn eerste volledige zelf in elkaar gezette nummers. Het nummer is afgeleid van de rift uit het nummer Zeit van de Duitse rockband Rammstein. Dit nummer was uitgebracht op 10 maart 2022 door de band. Na het nummer meermaals te hebben beluisterd ben ik op zoek gegaan naar de tabs. Deze vond ik al vrij snel op internet. En al snel begon ik met het uitproberen van een aantal nieuwe riffs. Een van de riffs heb ik als basis gebruikt voor mijn nummer Darkest Hour en ook op meerdere manieren en vormen laten terugkomen. Een echt verhaal zit er niet echt, maar misschien dat er een verhaal bij te bedenken valt.

Misschien een leuk weetje over de titel van dit nummer. Darkest verwijst naar de donkere muziekstijl. En het woord Hour is een verwijzing naar Zeit van Rammstein. Zeit is het Duitse woord voor Tijd. Zelf heb ik deze verbasterd naar uur oftewel Hour.

Hoor graag wat jullie van dit nummer vonden. Laat je reactie dan ook achter in de comments hieronder.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like