Dag in mijn leven #5

Estimated read time 4 min read

Laatste dag van deze werkweek alweer en ook de vijfde dag voor mijn dagelijkse blog. Ik hoop dat jullie mijn vorige delen leuk vonden om te lezen. Tijd om de dag te starten.

Vrijdag 3 juni 2022

Afgelopen nacht goed geslagen en de dag even na zeven uur in de ochtend begonnen. Na mezelf even de tijd te hebben gegeven om wakker te worden besloten om eventjes te gaan sporten. Sporten in de zin van acht kilometer fietsen op de hometrainer. Na wat te hebben gegeten ben ik iets te laat vertrokken richting werk, waar ik eerder deze week het geluk had dat ik de brug naderde nadat deze open geweest was. Had ik vandaag de pech dat de brug open ging op het moment dat ik aan kwam lopen. En dus mocht ik voor het eerst in tijden wachten voor een open brug. Gelukkig komt dit zelden voor. Kans dat nu het vaarseizoen weer begonnen is dat de brug weer eens wat vaker open zal gaan.

Zo doende was ik dan ook iets later op werk. Nog onderweg stuurde ik een berichtje naar werk met de vraag om het adres van de videochat voor de dagelijkse meeting. Hiervan de url ontvangen en even snel de nodige Zoom app geïnstalleerd op mijn telefoon. Binnen een paar minuten zat ik in de meeting. Toen ik binnenkwam in de chat kreeg ik gelijk de vraag of ik aan het vloggen was en of ik een rondleiding wilde geven. Ik was geloof ik iets van 5 min lopen van mijn werk. Eenmaal bij kantoor nog eventjes buiten gewacht en de dagelijkse meeting afgerond alvorens ik het kantoor binnenliep. Geloof dat we deze vrijdag maar met een man of vier aanwezig waren. Dat was in de voorgaande periode wel anders toen zaten we met een bijna vol kantoor. Awel. De sfeer was in elk geval goed en niet zo chaotisch als op drukkere dagen. Nu kun je tenminste zonder afleiding van drie gesprekken door elkaar op kantoor werken. Regelmatig zet ik mijn koptelefoon op met Active Noise Cancelling op om niet gek te worden van alle gesprekken of geluiden. Tussen de middag hebben we zijn allen kibbeling gegeten. Was wel weer eens lekker, laatste keer dat ik dat gegeten had is intussen ook alweer een paar jaar geleden.

Vandaag had ik de middag wandeling overgeslagen, wel zo gezellig om met zijn vieren te lunchen. Je hebt dan geen last van mensen de met elkaar gaan clusteren. Of dat je andere mensen lastiger kan verstaan omdat gesprekken door elkaar heen lopen. Na de lunch verder gegaan met mijn werkzaamheden. Zo kon ik vandaag een project oppakken wat door drukte een tijdje heeft stil gelegen. Gelukkig is er nog geen einddatum voor dat betreffende project. Verder finetuning en afrondend werk gedaan voor een ander groot project. Voor de noodzaak dat de applicatie moet werken op kleinere telefoon schermen was nog wel een opgave, maar dat lijkt gelukt te zijn. Na werk richting huis gewandeld en ik kon het natuurlijk niet laten om even te gaan kijken op de Dorpsstraat in Vreeswijk. Donderdags waren ze bezig met het slopen van een stuk dicht gemetselde muur bovenaan de trap bij ‘De Tolgaarde’. En inderdaad zat er vandaag een deur in. Ik had al zo’n vermoeden. Wel bijzonder om te zien dat men een deur heeft terug geplaatst op een plek waar in de 37 jaar dat ik op aarde rondloop er nooit een deur in heeft gezet.

Eenmaal thuis even snel een pizza uit de vriezer gepakt en opgegeten. ’s Avonds verder niet heel veel bijzonders gedaan, los van een beetje YouTube en wat werken aan mijn blog.

Hebben jullie een goede werkweek gehad? Ik in elk geval. Nu tijd om te gaan genieten van een wel verdiend lang weekend!

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like