Chop Suey, Master of puppets – Gitaar update 2022 #1

Estimated read time 1 min read

Intussen is het alweer een tijdje geleden dat ik een video publiceerde van met gitaar progressie. Ik geloof dat mijn laatste video ergens in het begin van december 2021 was. In de tussentijd ben ik nog druk aan het oefenen geweest op mijn elektrische gitaar en dacht dat het wel weer eens tijd was voor een update. Zo doende heb ik de onderstaande video samengesteld met een zes tal nummers. Waaronder System of a down: Chop Suey, Metallica Master of Puppets. Het wereld bekende nummer van The White Stripes genaamd Seven Nation Army. Van Rammstein heb ik een stukje van Ausländer gespeeld en een update van voor voortgang met de Back to the future Theme. Hoop dat jullie deze gitaar update video leuk vinden.

Mocht je meer YouTube video’s willen zien, dan kun je deze terugvinden op mijn video pagina of door naar mijn YouTube Channel: Jan’s Guitar Journey te gaan.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like