Bullet Journal maart 2022

Estimated read time 3 min read

Nieuwe maand. En daarmee is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn bullet journal. De opbouw van mijn pagina’s zijn gelijk aan vorige maand. Mocht je deze willen terugzien raad ik aan om hiervoor mijn vorige blogpost te bekijken. Eigenlijk heb ik voor deze maand alleen een nieuw thema gekozen en de rest snel neergezet op basis van de pagina’s welk ik afgelopen maand had gebruikt. Het thema welke ik voor de maand maart heb gekozen is gebaseerd op de anime serie welk ik op het moment van schrijven aan het kijken ben. Dit is namelijk “Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita” ook wel bekend als “I’ve been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level” met de Engelse titel.

Zoals wel vaker met het klaarzetten van mijn bullet journal voor de maand maart start ik hiermee op het allerlaatste moment. Met het opzetten van de pagina’s voor de maand maart was ik maandagavond begonnen. Dit was bovendien ook de allerlaatste dag van de maand februari. Geloof mij dit is verre van ideaal want dit geeft je totaal geen ruimte om goed na te denken over de opzet van je bullet journal. Zo zijn er elke maand een aantal terugkomende vragen. Waaronder welke dingen werkten goed, welke dingen werkten minder goed. Moet er iets worden toegevoegd of moet er iets worden vervangen.

Bujo pagina’s maart

De indeling van mijn pagina’s in mijn bullet journal voor de maand maart heb ik voor nu gelijk gehouden met de vorige. Voor de maand februari was deze eenvoudig qua opzet. De complexere pagina’s maken namelijk geen deel uit van mijn maandelijkste bullet journal pagina’s en kan ik hierdoor achterwegen laten. Awel terug naar de opzet voor de maand maart. Ook deze maand heb ik een mooie cover afbeelding samengesteld in het fotobewerkingsprogramma Affinity Photo (alternatief voor Adobe Photoshop). Naast de cover heb ik ook een aantal anime personages opgezocht op internet en deze uitgeprint en ingelijmd in mijn journal. Deze zijn allen in het thema “Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita”.

Los van de grafische elementen heb ik een overzicht van mijn maanddoelen, een zestal habit-trackers, mijn weekkalender en tot slot mijn dagelijkse logboek. Zoals je kan lezen niet de meeste complexe pagina’s om elke maand op te zetten. Maar voor nu lijken deze pagina’s voor mij te werken. Mochten jullie toevallig goede suggesties hebben voor toevoegingen hierin laat het mij dan gerust weten.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like