Blog verhuist naar janvalkenburg.nl

Estimated read time 1 min read

Vanaf vandaag is dit blog te vinden onder de domeinnaam janvalkenburg.nl. De reden waarom ik voor deze verandering heb gekozen is het uitblijven van bezoekersverkeer en een betere vindbaarheid binnen de zoekmachines. Helaas is het op moment van schrijven dat wanneer je zoekt op mijn naam je eerst meerdere andere websites tegenkomt. Hierbij gaat het om diverse sociale netwerken en een website van een hondenfluisteraar. Maar mijn eigen website is niet moeilijk vindbaar hierdoor. Met aanschaf van de nieuwe domeinnaam hoop ik dit te gaan veranderen en wil ik weer op de eerste pagina van de zoekmachines uitkomen.

janvalkenburg.nl

Los van dit blog heb ik nog geen verdere plannen om deze website uit te breiden. Ik heb mijn portfolio al draaien onder jv-dezign.com en op dit moment nog geen plannen om dit te veranderen of over te zetten naar janvalkenburg.nl. Echter bestaat de kans nog wel dat ik dit in de toekomst zal gaan veranderen. Mocht het zover zijn dan zal ik het jullie gelijk laten weten.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like