YouTube: Ayasa – Rozen Maiden Ali Project

Estimated read time 1 min read

De Japanse violiste Ayasa heeft een cover gemaakt van een muzieknummer bekend van de anime serie Rozen Maiden. Het nummer dat ze speelt is Ali Project. Zelf heb ik deze anime serie in het verleden gezien en ik raad hem zeker aan als je van anime houd. Mocht je meer willen horen van Ayasa raad ik aan haar YouTube kanaal te bekijken.

Hopelijk vinden jullie dit nummer net zo leuk als ik doe. Mocht ik in de toekomst meer mooie nummers tegenkomen zal ik deze zeker met jullie delen via mijn blog.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like