Authentieke dag Vreeswijk 2016 – Uit de oude doos

Estimated read time 1 min read

Traditioneel wordt elk jaar in Vreeswijk de authentieke dag gehouden. Op deze dag doorgaans in de maand september word het dorp overspoeld met old timers. Of dit evenement in 2020 zal worden gehouden is nog even de vraag. Maar ik ben eventjes mijn archief ingedoken en heb het onderstaande sfeer filmpje terug gevonden. Zo heb ik een kort filmpje van de authentieke dag Vreeswijk uit 2016.

Ik hoop dat dit filmpje jullie een goede indruk geeft van de Authentieke dag te Vreeswijk.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like