Apple Watch 1K club

Estimated read time 3 min read

Ik mag mijzelf sinds gisterenavond als lid beschouwen van de besloten Apple Watch 1K club. Om deze club binnen moest ik 1000-dagen badge verdienen, door 1000 dagen mijn activiteiten ring vol te bewegen. Na een work-out op mijn hometrainer thuis was dit gelukt. Sinds gisteravond mag ik mijzelf als lid beschouwer van de unieke 1K club. Ik had gisteren namelijk mijn 1000 dagen badge ontvangen. Deze heb ik gekregen omdat ik voor de 1000ste dag mijn activiteiten ring op de Apple Watch heb weten vol te krijgen.

Mijn avontuur met de Apple Watch

Mijn avontuur begon toen ik mijn Apple Watch (serie 0) in het voorjaar van 2016 op 24 maart in gebruik nam. In die tijd was ik bij lange tijd nog niet zo fanatiek als ik vandaag ben met beweging. Zo lagen mijn actieve calorieën gemiddeld op 358,6 kcal in de eerste 146 dagen. Op 17 augustus 2016 na 146 dagen mijn 100-dagen badge. Ruim een jaar later wist ik mijn 356-dagen badge te behalen. Deze ontving ik op 15 augustus 2017. In deze periode wist ik mijn actieve calorieën een klein beetje op te krikken naar 379 kcal gemiddeld per dag. Op 5 januari 2018 wist ik mijn 500-dagen badge binnen te slepen en dit was voor me het startsein dat ik mijn bewegingsdoel flink kon gaan opkrikken. Wat me hielp was de aankoop van mijn hometrainer. Hierdoor kon ik mijn bewegingsdoel verder opkrikken. Zo wist ik over 2018 gemiddeld 649 kcal per dag te bewegen. En in 2019 heb ik dit verder weten op te krikken naar 878 actieve calorieën gemiddeld per dag. Hierbij helpt het wel dat ik elke week onder werktijd een uur naar de sportschool ga en dat ik thuis een hometrainer heb, waar ik elke dag 25 minuten op fiets. Mede hierdoor wist ik 500 dagen na het behalen van mijn vorige badge de 1000-dagen badge in ontvangt te mogen nemen.

Is dit het einde van de reis?

Nu is de vraag of het na de 1000-dagen badge stopt. Deze badge is namelijk het hoogste doel waarvoor je een badge kan ontvangen op de Apple Watch. Hoewel de uitdaging voor het behalen van een badge nu minder geworden is betekend dit niet dat ik hier stop. Stoppen is opgeven en opgeven is geen optie. Dus de komende periode zal ik zeker doorgaan met het verbeteren van mijn gezondheid door te blijven bewegen.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like