Archief van
Categorie: Algemeen

Terug aan de donkere zijde

Terug aan de donkere zijde

Een tijdje terug had ik het uiterlijk van mijn blog een update gegeven. Het enige wat hieraan nog ontbrak was de donkere modus. Deze heb ik vanavond even snel ingebouwd. De donkere weergave van de website is alleen te zien wanneer je de donkere modus hebt ingesteld op je telefoon, tablet of computer. Wil je weten hoe je Dark Mode zelf kan toevoegen aan je website bekijk dan de onderstaande pagina.

Vernieuwing uiterlijk blog

Vernieuwing uiterlijk blog

De vormgeving van mijn huidige blog begon alweer een beetje te vervelen en was tevens een beetje te rommelig. Nu we aan het einde van het jaar zijn vond ik het wel weer eens tijd voor een opfrisbeurt. Zo doende heb ik deze website dan ook voorzien van een andere vormgeving.

2 maanden gitaar spelen

2 maanden gitaar spelen

Ik heb nu twee maanden kunnen oefenen om gitaar te spelen. Zelf ben ik tot dus ver tevreden over mijn vooruit gaat. Ik volg geen gitaar lessen en oefenen voor 95% thuis. Van een collage op het werk krijg ik enkele tips en oefeningen mee. In het bijgevoegde filmpje kunnen jullie zien wat mijn progressie is. Hoor graag wat jullie er van vonden en mochten jullie nog tips hebben zijn deze altijd van harte welkom.