2020 in cijfers – Jaaroverzicht

Estimated read time 4 min read

Het jaar 2020 is alweer voorbij. Hoewel 2020 niet het beste jaar was voor de meesten van ons. Ben ik niet geheel ontevreden. Zo was 2020 het jaar voor mij waarin ik een paar nieuwe stappen zette in minimalisme. Minimalisme is absoluut niet het doel, maar de richting van minimalisme help wel om aan te geven wat belangrijk is of wat vergeten kan worden. Verder ben ik in 2020 enorm vooruit gegaan met mijn gitaarspel. Heb nog een lange weg te gaat, maar ben blij met het geen wat ik tot dus ver heb kunnen behalen. Een ander doel wat ik heb weten vol te houden is het schrijven van artikelen voor dit blog. In het verleden had ik meerdere pogingen gedaan om mijn blog van de grond te krijgen, maar tot dus ver zonder groot succes. In de laatste week van mei 2020 ben heb ik een nieuwe poging gewaagd aan mijn blog met als resultaat dat ik nog steeds actief ben. Dat alleen is al en succes te noemen.

De cijfers op tafel

Om gelijk maar met een paar cijfers te komen, zo heb ik in 2020 een totaal aantal van 77 blog artikelen gepubliceerd. Alle blog artikelen bij elkaar opgeteld bevatten 15,480 woorden. Dit is een stuk meer dan voorgaande jaren. Qua aantal reacties op mijn blog blijft het maar stil. Zou leuk zijn als dit in de toekomst zal gaan verbeteren. Het aantal bezoekers daar tegen is enorm gegroeid van 547 bezoekers in 2019 naar 2368 bezoekers in 2020. Ook is het aantal weergaven van 1069 in het jaar 2019 gestegen naar 3584 in 2020. Dat noem ik nou mooie cijfers. Zou leuk zijn als deze cijfers in 2021 verder zouden doorgroeien. Een verdubbeling zou een goede start zijn.

Bezoekers aantallen per maand over het jaar 2020.

Beste artikelen van 2020

Nu hoor ik je al denken, leuk al die cijfertjes maar wat waren nu de meeste bekeken blog artikelen van 2020. Ik heb hiervan een lijstje gemaakt met de top 5 artikelen geschreven in 2020 welk het meest zijn bekeken. De grootste verrassing hierin is de blogpost van Animal Crossing. Vermoedelijk door dat dit spel zo’n grote hit was in 2020. Verder is het blog over mijn Kalimba en mijn leven zonder WhatsApp goed bevallen bij de bezoekers. En mocht je het willen weten. Nee, ik heb nog steeds geen WhatsApp op mijn telefoon staan. Awel hier onder het lijstje van alle populaire blog artikelen van 2020.

  1. Vallende ster – Animal Crossing New Horizons #9
  2. Leuke bloemetjes achtergrond
  3. Kalimba mijn tweede muziek instrument
  4. Is leven zonder WhatsApp wel mogelijk?
  5. Vreeswijk Vol Vaart 2016 – Uit de oude doos

Plannen voor 2021

Nu 2020 voorbij is en we voor een nog beter 2021 kunnen gaan is het natuurlijk altijd leuk om een blik vooruit te werpen. Mijn plannen voor 2021 rondom dit blog liggen vooral in het verder verbeteren van mijn gitaarspel, zodat ik hier ook meer en betere video’s voor kan maken en delen met jullie.

Verder ben ik van plan om in 2021 minstens 12 boeken te gaan lezen. 12 boeken lijkt weinig, maar de boeken die ik lees zijn soms wel 700 pagina’s dik. En geloof mij deze lees je niet in 1 maand uit. We gaan zien hoever we daarmee gaan komen. Ik zal jullie in elk geval op de hoogte houden van welke boeken ik heb gelezen.

Hetzelfde verhaal geld voor anime series. In de laatste periode van 2020 ben ik weer iets meer series gaan kijken. Heb voor de komende periode al twee, bijna drie blog artikelen klaar staan.

Hiernaast zit ik er aan te denken om misschien te gaan vloggen al dan niet in combinatie met het bespelen van mijn elektrische gitaar. Vloggen is nog compleet onbekend terrein voor me, waar ik naar verwachting veel van zou kunnen gaan leren. Wat ik zeg, dit is nog maar een idee. Ik beloof voor nu nog niks.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like