2 maanden gitaar spelen

Estimated read time 1 min read

Ik heb nu twee maanden kunnen oefenen om gitaar te spelen. Zelf ben ik tot dus ver tevreden over mijn vooruit gaat. Ik volg geen gitaar lessen en oefenen voor 95% thuis. Van een collage op het werk krijg ik enkele tips en oefeningen mee. In het bijgevoegde filmpje kunnen jullie zien wat mijn progressie is.

Hoor graag wat jullie er van vonden en mochten jullie nog tips hebben zijn deze altijd van harte welkom.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like