1 maand gitaar spelen

Estimated read time 1 min read

Zoals enkele van jullie al weten speel ik sinds kort gitaar. Om precies te zijn sinds 28 augustus 2019. Wel moet ik hier wel bij zeggen dat dit mijn eerste muziek instrument is en dat ik hiervoor nog nooit muziek heb gemaakt. Omdat ik nu 1 maand speel leek het me leuk om het onderstaande filmpje met jullie te delen. Zodat ook jullie kunnen oordelen over mijn progressie. Zelf ben ik in ieder geval ruimschoots tevreden met wat ik in één maand tijd heb weten te bereiken. Hoor graag wat jullie ervan vinden.

Vond je dit een leuk blog artikel dan is een reactie altijd welkom: Klik hier om een reactie achter te laten.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Meld je hieronder aan met jouw e-mailadres en ontvang als eerste een mailtje wanneer er een nieuw artikel online gaat op mijn blog.

Voeg je bij 12 andere abonnees

You May Also Like